založený zpočátku kvůli soutěži..

Proč chci do Madridu??

7. 2. 2011 15:49
Rubrika: Nezařazené | Štítky: url:madrid2011

Když jsme zjistila, že další úkol v soutěži je napsat článek o tom proč bych chtěla jet do Madirdu, měla jsem v plánu to vzdát. Ale to zadání mi utkvělo v paměti a já jsem tu myšlenku nemohla dostat z hlavy. Přišla jsem na to, že tento úkol je parádně vymyšlený. Konečně si člověk uvědomí proč do té soutěže šel. Proč chce jet do Madridu.

Tak proč teda??

Z jednoho pohledu bych mohla napsat, jak je Madrid krásné město a Španělsko krásná země. Nebo bych na tu otázku mohla odpovědět otázkou: Kdo by nechtěl zadarmo do Madridu?? A nebo si můžu uvědomit hlavní podstatu téhle cesty. O Madrid tu přece vůbec nejde.

A o co teda jde??

  • Alespoň z mého pohledu jsou to například lidé, kteří tam budou. Mládež z celého světa, kterou spojuje modlitba, láska.. Jak úžasné je vědět, že nejsem jediná kdo jde proti proudu.
  • Další důvod je duchovní program. Program, který mně může pomoci na mé životní cestě. Který mě může duchovně obnovit. Který mně může změnit život.
  • A samozřejmě také Svatý otec. Vidět a slyšet našeho duchovního vůdce je nepopsatelný zážitek na celý život.
  • Další důvod je obrovské přiblížení k Bohu. Vždyť tam kde jsou dva, nebo tři, tam je Pán uprostřed nich. Pán zaslíbil, kde prosí dva, že každou věc On rád jim dá. Jak obrovskou sílu bude mít modlitba tolika mladých?? Veřím, že obrovskou..
Zobrazeno 2300×

Komentáře

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona signály.cz